Rólam

1990. június 8-án születtem, Budapesten. A szüleim ekkor Görögországban éltek, így hát én is ott cseperedtem fel. A görög környezet és mentalitás is inspirált a későbbiekben. A fotózás a pillanat megörökítésének és a hangulat megragadásnak eszköze, életünk során pedig rengeteg olyan esemény, korszak és életszakasz van, amelyet szeretnék megörökíteni. Esküvő, várandósság, születés, gyerekek cseperedése, és még sorolhatnám.

2009-ben, miután leérettségiztem, kétségem sem volt afelől, hogy a fotózással szeretnék foglalkozni, ezért a Budapesti Szolgáltató- és Kézművesipari Szakképző Iskola fényképész szakán folytattam tanulmányaimat. Szakmai gyakorlatomat már esküvői fotósok mellett végeztem, az esküvői fotózás világa pedig azonnal magába szippantott. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sikerült hamar sok fortélyt elsajátítanom, és már igen korán szép portfóliót tudhattam a magaménak. A fotósiskola után fél évig Dániában tanultam, ahol tovább tágult a látóköröm. Miután többféle fotózásban is kipróbáltam magam, egyre inkább egyértelművé vált, hogy számomra az esküvőzés az, amiben kiteljesedhetek.

Szeretek jelen lenni a boldog pillanatoknál, az esküvők pedig a családalapítás előtti legboldogabb napok. Szeretem a megható pillanatokat, az örömkönnyeket, a boldogságot, a nevetést és az ünneplést. Az esküvő napján milliónyi érzést lehet megörökíteni, én pedig szeretek ott lenni, és nem elszalasztani ezeket, hogy később majd ezek a képek idézhessék vissza az egész nap hangulatát.

Minden pár egyedi. Mindegyik esküvő más. Én igazodom a személyiségetekhez, igyekszem megmutatni az igazi arcotokat. Egy kreatív fotózás hangulatának felhőtlennek kell lennie. Én garantálom a fotózás jó hangulatát, hogy a képeket igazán saját magatokat lássátok. Azt, hogy milyen szép párt is alkottok. A fotózás előtt egy ismerkedős beszélgetés keretein belül picit már meg is ismerhetjük egymást, a jegyesfotózás alkalmával összecsiszolódunk, az esküvő napján pedig vigadva fotózunk.

Természetesen az esküvő után szívesen vállalom a megszületett babák fotózását is, hiszen a családalapítás itt kezdődik, a boldogság itt teljesedik ki. Nagyon jó érzés látni, hogy a menyasszony és a vőlegény, a feleség és a férj, amely az esküvő napján a Száguldás, Porsche, szerelemre tombolt, szülővé válik. Én pedig ott lehetek ezeknél a perceknél, emlékeket, vissza nem térő pillanatokat örökíthetek meg.

Szeretettel várom minden leendő házasuló pár megkeresését!